SörEgér

Szeretitek a kézműves sört? Mi nagyon! Összeválogattuk nektek erre a szezonra a legjobbakat. 6 féle palackozott és 1 féle csapolt az állandó kínálatunk, emellett 2 hetente érkezünk egy kedvelt sörfőzde aktuális kedvenceivel! Íme a választékunk:

Állandó kézműves söreink

AranyVarjú – csapon
A házi szűretlen világos sörünk. Felső erjesztésű (ale típusú) sör, házi recept alapján a nagytarcsai Reketye Sörfőzdéből.
550 Ft/0,3l, 790 Ft/0,5 l

Tuck Barát
Dupla barna sör. Erős de harmonikus Styrian Golding komlózás ékesíti. A 7,7%-os alkohol tartalma egyáltalán nem zavaró.
850 Ft/0,33 l

Keserű Méz
Intenzíven komlózott, szűretlen világos sör, a Fóti Kézműves Sörfőzde legnépszerűbb söre.
890 Ft / 0,5 l

Szent András meggyes sör
A könnyed lager söralap (V/V 3,7% alk.) és a gyümölcssűrítmény együtt érése frissítő nyári sört hoz létre. Kezdő sörkóstolók számára is kiváló ízélmény.
790 Ft/0,5 l

Szent András málnás búza 4,9%
Valódi gyümölcsből készült málnaágyon érleljük a világ egyik legjobb búzaélesztője és minőségi komlók felhasználásával.
890 Ft/0,33 l

Horizont Saison Witbier 6,0% 
A Dublin Craft Beer Cup 2017 abszolút győztese, frissebb, vékonyabb, ropogósabb a kortya, mint a bajor wiessbiernek. Hozzáadott fűszerekkel, korianderrel, citrushéjjal készülő búzasör.
890 Ft/0,33 l

Jam 72
“Embert barátjáról, kézműves sörfőzdét ipájáról – szól az ősi mondás. A Jam 72-nél egy olyan sör megalkotása volt a cél, ami egyaránt tetszik neked is, a `nemsörös` haverodnak is meg a faterodnak is. Amit lehet kortyolgatni/szagolgatni is és egybe ledönteni is. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy összejött-e.”
940 Ft/0,33 l

Ugar brewery – Hopjuliska
American Pale Ale – Felső erjesztésű,  világos sör
3 féle komló, 4 féle maláta teszi teljessé ezt az új-hullámos sört. Az aromakomlóktól friss, gyümölcsös ízt kap, melyet a maláták komplexitása egészít ki. Ajánljuk fehér húsokhoz, sült és grillezett ételekhez, zöldségekhez, tartalmasabb saláták mellé.
890 Ft/0,33 l

Ugar brewery – Éjjel
Dark Lager
Barna, alsó erjesztésű sör
A klasszikus lager sör sötét változata. A sötétre pörkölt malátáktól kap gyönyörű színt, és enyhe malátás édességet, melyet a komló keserűsége egészít ki. Fűszeres ételekhez, pörköltökhöz, grillezett húsokhoz ajánljuk, de egy bográcsgulyás mellé is jól csúszik.
890 Ft/0,33 l

Ugar brewery – Nomád
Egy klasszikus búzasör. Közel fele-fele arányban használtak búza és pilseni malátákat, melyeket a német huell melon aromakomlóval fűszereztek és hidegkomlóztak. Ezekből az összetevőkből egy könnyed, illatos és frissítő sört készítettek.
890 Ft/0,33 l

A kedvencedet szeretnéd látni a pultban? Írd meg nekünk Facebookon, ha elég sokan kérik, beszerezzük. ?

vakegér_tőzsdekocsma