SörEgér

Szeretitek a kézműves sört? Mi nagyon! Összeválogattuk nektek erre a szezonra a legjobbakat. 6 féle palackozott és 1 féle csapolt az állandó kínálatunk, emellett 2 hetente érkezünk egy kedvelt sörfőzde aktuális kedvenceivel! Íme a választékunk:

Állandó kézműves söreink

AranyVarjú – csapon
A házi szűretlen világos sörünk. Felső erjesztésű (ale típusú) sör, házi recept alapján a nagytarcsai Reketye Sörfőzdéből.
450 Ft/0,3l, 690 Ft/0,5 l

Jam 72
“Embert barátjáról, kézműves sörfőzdét ipájáról – szól az ősi mondás. A Jam 72-nél egy olyan sör megalkotása volt a cél, ami egyaránt tetszik neked is, a `nemsörös` haverodnak is meg a faterodnak is. Amit lehet kortyolgatni/szagolgatni is és egybe ledönteni is. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy összejött-e.”
740 Ft/0,33 l

Tuck Barát
Dupla barna sör. Erős de harmonikus Styrian Golding komlózás ékesíti. A 7,7%-os alkohol tartalma egyáltalán nem zavaró.
690 Ft/0,33 l

Keserű Méz
Intenzíven komlózott, szűretlen világos sör, a Fóti Kézműves Sörfőzde legnépszerűbb söre.
840 Ft / 0,5 l

Szent András meggyes sör
A könnyed lager söralap (V/V 3,7% alk.) és a gyümölcssűrítmény együtt érése frissítő nyári sört hoz létre. Kezdő sörkóstolók számára is kiváló ízélmény.
750 Ft/0,5 l

Zirci Apátsági Belga sör
Fantasztikusan egyedi! Illatos, gyönyörűen komlózott belga típusú félbarna Ale. Autentikus alapanyagokból készült belga típusú Ale sör, melyet a szakrális helyen történt főzés tesz még különlegesebbé. Félbarna, borostyán árnyalatú nedű, melynek illatában főként aszalt gyümölcsök jellege fedezhető fel. Ízében tartalmas, karakteres, a gyümölcsös jellegeket itt is megmutató sör, harmonikus keserűséggel a végén.
640 Ft/0,33 l

Zirci búza
A Zirci Apátsági Búza egy nem mindennapi világos, szűretlen búzasör! Magas búzamaláta aránnyal főzzük, mely ízében és illatában egyaránt jelentkezik. Elsősorban virágos, üde illatok kísérik a búza amúgy is édeskés-savanykás jellegét, ízében a nagyon visszafogott keserűség mellett az illatot is uraló virágos-citrusos-gyümölcsös jellegek játszanak főszerepet. Igazi karakteres, szűretlen fehér búza!
640 Ft/0,33 l

Aktuális kedvenceinket a Mad Scientist sörválasztékából hoztuk el nektek áprilisban!
Uralmuk alá hajtották csapjainkat a Mad Scientist sörei! Csapon a JAM72 és a Tokyo, palackból pedig Saison 15, NZQ1100 és CP550 sör érkezik! Ne hagyd ki!

A kedvencedet szeretnéd látni a pultban? Írd meg nekünk Facebookon, ha elég sokan kérik, beszerezzük. ?

vakegér_tőzsdekocsma